Friday, August 21, 2009

~~~selamat berpuasa....



sempena bulan puasa yang akan bermula esok, saya ingin mengucapkan SELAMAT BERPUASA kepada semua rakan-rakan, sahabat handai, dan semua yang mengenali saya, semgoga puasa tahun ini membawa rahmat kepada kita, ALHAMDULILLAH................


oook, dan kepada kawan2 yang saya nyatakan dibawah ini, semoga kite dapat berjumpe dihariray nanti kerana korang sume akan diikat sempena bulan puasa,huhu...

afiffuddin
mohd nor fahmi
farhan abdul rahman
farhan mudri
alf shamir
tajmil
norfaiz
zaim ishak
zaki johari
luqman nasaruddin
hafizi

5 comments:

The Exquisite Instigator said...

hahaha. hafizi nie FiZi kah? Hoo... Sgt x patut! Haha

kacak said...

oi2 cilake nyah apsal aku ade gak
atas2 lak tu
tapi yg 1st dalam list tu kompem a
dia siap cakap nak bawak ps3 skali takot boring kene ikat

~IHSAN AZ~ said...

yup,hafizi tu FIZI, dayak,kewek dan sumer la, mmg sangt poatut,huhu....

agak ar teng, dari malam semalam aku kol die x dapat,huhu, facebook pon x online,...eh jap, camner ko online teng, kat bawah tu ade WIFI ker,haha.....

kacak said...

wakakakakakakaka kemak punye nyah
oi plan buke weh
cam ramai je ade kat mesia
aku rase satu batch ade kot kecuali ketua batch a

~IHSAN AZ~ said...

huhu, satay kajang jom minggu depan....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails