Monday, September 20, 2010

Quick update September 2010.


Dekat seminggu dah x update blog ni,huhu, maklumlah, sibuk dengan raya and finals,huhu. Raya sangat menarik, semua pak cik makcik macam baru dapat bonus,haha. 2 tahun lagi pastu dah xboleh dapat dah, kene kasi pulak,huhu.

Raya post pon x buat lagi, banyak gambar menarik yang nak share, kasi jeles sikit kepada cousin2 yang x balik beraya tu,huhu,saper x balik kampung mmg rugi gile,huhu.

Owh, dan ade bende menarik terjadi, apparently, my laptop dengan suka hatinya rosak 3 days before my paper, bukan rosak but the windows got corrupted so kene format everything back. dan yang lagi bestnyer, sumer files xdapat diselamatkan, all my notes,videos,song, pics, everything,damnnn, time2 macam ni la buat hal,huhu, mmg LANSI. kalo aku budak IT xpe la,huhu.


YES I AM

p/s: wish me luck, lots of it.....


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails