Thursday, September 9, 2010

Buka Puasa DIGI Angels Bersama Nuffnang @The Apartment



Isnin 6 September 2010, sekali lagi dijemput menghadiri sesi berbuka puasa bersama Nuffnang@ The Apartment, tapi kali ini ade DIGI sekali,huhu. Kali pertama time 2 ramadhan haritu hanya 15 orng blogger dijemput, tapi kali ni sebab dah bertambah penaja, so bilangan blogger yang dijemput pon bertambah, sebanyak 50 orang,huhu. Makanan masih sedap, suasana masih meriah, tapi yang lagi best, teman-teman blogger yang peramah,huhu.

Klik sini untuk post kali pertama.

Buffet Ramadhan 2 TheApartment

Khas untuk DIGI Angels.

IHSAN AZ.
AMIR HAMZAH@SayurIkan

FAIEZI,IHSAN AZ, FARHAN.



Dessert.

Pinggan PakCik SayurIkan.

Berdiri dari kiri: Orng kuat Digi, Nic Nuffies,Isteri Bro Hamid, Jemah,Ceera,Akiss,Kifli. Kalau x silap la, sbb dieorng mcm peramah dan baik gile, siap Nic bawak jalan2 pusing satu TheApartment untuk berkenalan,huhu.

Bersama blogger2 lelaki terhebat,haha.

IHSAN dan SayurIkan

SyurIkan dan Ceeramon

SayurIkan dan AnakPerak

 OK, selain daripada majlis berbuka puasa, antara aktiviti yang diadakan adalah pengenalan kepada DIGI Mobile Wireless Router, @ Digi Mifi.Seorng blogger bertuah telah dipilih oleh pihak Digi test drive selama sebulan,or dengan erti kata lain, internet percuma selama sebulan,haha. Tahniah Bro Hamid sebab dipilh, please give us a good and honest review yer,huhu.

Selain tu, ade gak cabutan bertuah, pemenang die akan dapat test drive HTC Aria selama sebulan, pergh, macam mantap je handset tu, rugi x dapat,huhu.


Group photo bagi semua blogger yang hadir,Nuffies, and orang kuat DIGI, and yes im not in the picture because i have to be the photographer,haha. Macam dalam gambar tu, kamera bnayk atas meja, tapi xde saper nak tangkapkan, so dengan berat rela hati, aku pon pergi la tangkapkan,haha.Tapi kalo sesiapa yang ade gambar yang ade aku sekali dalam die, please share,huhu, sian aku...=.(

Link untuk blogger2 yang lain akan diupdate later, sbb sekarang tngh sibuk tolong siap2 untu berbuka nanti,huhu, owh dan sila tinggalkan comment jika anda ada sekali disana yer,huhu...=.)

kredit gambar kepada Pakcik SayurIkan....

p/s: SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...






3 comments:

Tn.Punya said...

tq bro.. update pic2 tu.. walaupun dalam tu aku main sorok2.. jgn risau insyaallah aku akan buat review yang terbaik lepas raya nanti.. Digi MiFi terbaik........

viruspadu said...

salam kenal dari saya :)

h3r0 said...

stedy bro... nice to meet you..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails