Sunday, December 5, 2010

Trying to be honest .


written around 1 30 pm

Its Sunday and its freaking hot here in Putrajaya. Too lazy to go out so here I am, in front of my laptop wasting my precious time updating my blog when i know in fact its not interesting so why bother updating, right.

continued on 8 15 pm

Oook, pertama sekali, macam ada beberapa pihak terkeliru dengan post aku sebelum ni iaitu I BLOG FOR MONEY. First off, aku jujur la eh, aku memang mata duitan, kalau perempuan boleh berangan nak kahwin ngan laki kaya kenapa laki xleh berangan nak kawin ngan pompuan kaya? Bukan tu pon salah satu contoh diskriminasi jugak ker?

Dammmn, dah tersasar jauh dari tajuk,huhu,ok, balik kepada post sebelum ni, memang ada cakap I blog for money, BUT NOT ANYMORE. Blog ini wujud supaya aku boleh jujur atau mencuba menjadi jujur hence trying to be honest, dekat diri sendiri dan juga ke orang di sekeliling aku yang membaca blog ni. Money comes after that, sambil menyelam minum air peribahasa lama, sekarang sambil blogging cari duit.

Jadi kalau ada orang rasa blog aku ni x menarik ke aper ker, aku x kisah, sebab blog ni untuk aku berlaku jujur dengan diri aku, untuk luahkan perasaan/pandangan dan cari duit. Blog ni bukan nak puaskan hati mana-mana pihak kecuali diri sendiri,huhu. So far, diri ini amat berpuas hati,huhu.




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails