Saturday, May 22, 2010

~~~10Kilo in a month...




oook,bulan sembilan tahun lepas buat operation sebab ligamen putus, then doktor cakap kene rehat 6 bulan baru boleh start bersukan, tapi sekarang dah 8 bulan, so aper citer der?biler nak aktif sukan balik,aduh, rugby plak dah dekat setahun setengah ditinggalkan akibat injury nih, sangap gak r nak sidai orang,huhu....

bende yang terdekat dengan bersukan pon ialah ulang alik dari hostel mmu ke kelas dekat FOM, ade la dalam 300 meter,(kiraan jujur),xcukup korang cakap? 3 kali sehari cukup x? seminggu 4 kali sebab jumaat xde kelas dan weekend buat aper pegi kelas,haha....

my mum selalu suruh jogging, alasan yang diberi xde kasut jogging,kasut futsal ade tapi xleh bawak jogging,haha, alasan terbaek, tapi sekarang xleh kasi alsan tu dah, sebab dah beli kasut sumbangan sepenuhnye oleh umi,huhu, thanks UMI....






kasut POWER je,kang beli mahal2 takut guna sekali dua je, kang rugi umi kang,haha....


ok dan sekarang

target pertama(jangka pendek)...

22/5/2010,kurangkan 10 kg dalam masa sebulan, tamat pada 22/6/2010,...

target kedua(jangka panjang)

kurangkan target sehingga bawah seratus...

berat permulaan xkan diberitahu, tapi anda semua terpaksa percaya sahaja kepada saya,haha, jangan risau, xde sebab untuk menipu,haha....

owh n last but not least, WISH ME LUCK, i really need it....



p/s: i added a new feature to this blog,if u 'LIKE' this post, u can click 'LIKE' button at the end of this post,its the same for every post,tq....





2 comments:

Sara AZ said...

start jogging esk. jgn tipu! ajak umi

~IHSAN AZ~ said...

keco, yan start isnin, dah plan dah, jngn nyebok....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails