Sunday, May 16, 2010

~~~SMSS 0105....



asyik-asyik reunion main futsal, sikit2 futsal, xde idea laen ke, mungkin sebab tu ramaI x datang kot,hurmmm, so aper idea korang yang best kalo nak buat reunion, tolong r jangan cakap g melancong ke UK atau AUSSIE, ingat murah, kalo g GABAI pon ramai merungut mahal, tapi memang puas hati la g gabai haritu kan, saper yang tiada sila menyesal dan dengki sekarang,haha...







tadi baru je balik dari maen futsal kat frenzy seksyen 15 shah alam, ramai jugak la yang turun, ade la dalam 10 orang, satu pencapaian yang bagus,mmg penat la kan maen 5 lawan 5 tanpa reserve kan, nasib baek la aku fit walaupon baru bantai nasi dekat mamak,huhu, then datang lg 2 orng so 12 orng semuanyer, tahniah kepada sesape yang datang, terima kasi diucapkan....

kepada sesiapa yng musykil kenapa x join futsal alumni, bukan xnak tapi atas persetujuan dan perbincangan ramai, orang2 besar smss0105 bercadang tidak menyertai futsal alumni atas beberapa sebab, tapi diganti dengan futsal smss0105 di frenzy petang tadi....

kepada sesiapa yang tak hadir petang tadi, jangan risau, banyak lagi aktivit akan diadakan, mungkin futsal lagi, tapi kalo korng dah bosan futsasl boleh kasi idea, jangan risau akan dipertimbangkan dan dibincang bersama...

ade beberapa perkara yng dalam proses perbincangan iaitu...

1.percutian ke bandung pada hujung tahun ini, tempaha tiket akan diadakan pada bulan 6 jika airasia ada promotion, ade orng cakap tony frenandes budak smss so boleh dapat murah...

2. jelajah malaysia pada bulan 2 tahun hadapan, setakat ni tempat yng dalam cadangan ialah melaka dan johor,so cadangan tempat amat digalakkan..

3. untuk membuat baju batch sempena sepuluh tahun bersama SMSS,jubli platinum, sesiapa yang ade cadangan untuk desing baju or sesiapa yang reti design baju sila kemukakan design anda...

ok, itu sahaja buat hari ini, diharapkan anda dapat memberi komen dan apa2 cadangan akitiviti semoga setiap reunion lebih menarik...

sekian itu sahaja buat kali ini,



ikhlas daripada


Ihsan Abdullah Zubir,SMSS 0105




p/s:owh dan sila tolong tekan iklan pizza hut dibawah ini,terima kasih...




14 comments:

アワド said...

Nice la san. Kalau perlukan ilham utk buat baju aku bole sokong skit kot. Tp aku rasa ramai kat sini yang lagi terer. Agak tak puas hati takle join, bila aku balik korg takde lak tu lol. Tkpe insyaAllah ada next time. Stay cool everyone!

athirah_trah said...

betul ke tony tuh dak smss??...biar betik..aku nk tiket murah gak...dtg bandung aku sokong>>aku tggu kat bandung je...

arima said...

aku cm stuju jerk klo wt jelajah malaysia.. style backpackers..amcm??? x mo buat bln 6 thn dpn ker??? ms tu aku da abis blaja..insyaallah...... wt ms sume org cuti..cm layan jerk... amcm?? leh plan masyuk skit...

~IHSAN AZ~ said...

wor, ramai je ade blog, baru aku tau, share link please,hehe...

kasi je design x kesah, nnt akan dibentangkan untuk perbincangan,haha...

yup, tony dak smss, saper tah citer kat aku, tp kalo orng tu menipu so kire aku menipu gak r,haha....

bandung is just a suggestion,but highly interested by many,huhu...

mmg plan nak g ramai2 la, tapi bukan semua cuti time yng sama, kalo dah abes blaja then ade pulak yang keje, tp kalo aku mmg 365 free, cumer bergantung pada kewangan sahaja,huhu....

Nur -al- Ain said...

g gabai tu mmg best lah.. terbaik yang port air terjun betulbetul terjun tu..

td dah click iklan susu bawah ni, pizza dah kene mkn. haaa

~IHSAN AZ~ said...

ain:

haha,gabai mmg best,x sabar nak pegi lagi,huhu..

tq, tula pasal, my skoolmate dah abeskan kot,haha...

Sultan Fauzee ibnu Mazuki said...

ihsan..men bowling..hahaha..

~IHSAN AZ~ said...

fauzee, sepanjang 5 tahun keluar sekolah, sekali je pernha men bowling,huhu,tu pon time 2006,haha, bagus2 ade idea,haha...

zaim said...

woi buat la reunion dlm bulan ak tngh LI ni sblm ak msk kem blk..
hohoho..
buat dinner bai...
kat hotel mn2..
klu mahal sngt high tea pn xpe..

~IHSAN AZ~ said...

haha,zaim, ko kaya leh r, ko li sampai biler?

dinner nnt time berbuka r,huhu...

wadefak said...

perrghhh high tea sial
mapley dah ahh
banyak pulak la duet
tapi kalau ade sponsor aku tak kesah
ramai tak kesah aku rase
wakakaka

~IHSAN AZ~ said...

aku setuju ngan teng, kalo ade orng nak supprt xdehal la,huhu,mmg ramai nak join zaim...

zpon kan zaim, ko beli meja time dinner ochestra smss tuh, terbaek gak, boleh sepulu orng pegi,haha...

cadangna reunion setakat ni:

1)bowling
2)dinner(time puasa baru best,huhu)

zaim said...

hahaha elek la bro..
kite buat makan2 xkesah la kat mn2 tp bleh kumpul bdk batch seramai mungkin.. bkn 10 orng je.. hahaha..
tp time puase ak xcuti bai.. 2leceh 2..
ak cuti smpi abis world cup je..

Ilyana Z Fauzy said...

haha. agk ah. x pnh tau diorg ade blog :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails