Monday, June 21, 2010

~~~Blog Usang lagi Bersawang...

Aduh, rasa cam dah bersawang lagi usang dah blog ni,memang betul la apa aku cakap dalam post lepas, dah xde project alpha, so dah tak tau nak blogging pasal aper,haha. tajuk post ni pon curi daripada nama blog Hatim Razak

bukan itu jer, sekarang ni pon agak sibuk sebab baru start semester baru kat MMU, kalau result gempak xpe la kan,huhu.


ade banyak bende yang nak diblog ni, bnyk sangat, tapi rasa cam malas je nak tulis,huhu, tengok la kalo ade kesempatan akan dicuba blog sikit-sikit. yang ini pon tulis lepas subuh, otak tengah blur2 tulis post,haha



.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails