Sunday, June 6, 2010

~~~Malam Sabtu yang menarik...



Sabtu malam Ahad macam ni memang bosan kalau duduk kat rumah, xtau aper nak buat so menhadap depan laptop je r,huhu, kalo ikutkan skang ni patut dekat JB tngh layan SEARCH dan WINGS, tapi apakan daya, ketiadaan duit menjadi punca utama,huhu, sia2 je dapat tiket free dari NUFFNANG. Tapi xpe, rabu ni dapat tengok KARATE KID pulak, dan sekali lagi tiket free daripada NUFFNANG,huhu, rasa bertuah sungguh, tapi itupon agak pening r sebab semeseter dah start balik so xtau lagi macam mana mau pegi, owh dan disebabkan saya terhutang budi dengan AIMI AZ sebab die bawak saya ke DIGI BREAK FREE PARTY sabtu lepas, after this we even,haha.


suatu hari nanti akan ku sampai jua ke konsert mu,huhu...

Sebenarnya tengah xde idea nak blog pasal apa,kalo ikutkan tahun lepas blog sebulaan sekali je tapi sejak ade PROJECT ALPHA terus semangat, tapi itupon blog pasal apa die suruh, sebab nak dapat top 100 punya pasal x kesah tulis apa maen bantai jer, bukan blogging namanya tuh,haha...

Haaais, dulu macam banyak je benda nak tulis, tapi semenjak dua menjak ni macam bosan je hidup, takde aper nak tulis, mungkin sebab life aku sekarang memang bosan kot,member pulak skang tngh kerje, praktikal atua last year, memang susah r nak lepak kan, aku baru first year, tu macam enjoy je tuh,huhu, sebenarnye tengah cuak sebab result dah keluar tapi x cek lagi sebab belum bayar,huhu. Tapi xpe, skang dah lepas pertengahan tahun ramai la member2 aku balik dari oversea, boleh la selalu lepak,huhu...

Harap-harap lepas ni bile PROJECT ALPHA dah xde pon akan still teruskan berblogging dan biar idea datng mencurah-curah, dan trafik serta income pon bertambah...


p/s: if u think one of ur old friend trying to piss u off, what would u do?


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails