Sunday, June 27, 2010

~~~Broga Hill dan SG. Gabai: Part 1

Baru je balik dari Broga Hill dan SG. Gabai petang tadi, masih kepenatan walaupun dah tidur 6 jam, sekarang kelaparan pulak, tapi mane nak cari makan dekat dalam campus MMU Cyber pagi-pagi ni, itula, saper suh pindah Cyber, Melaka tu makanan 24 hours,haha.

Badan dah start sakit dah ni, mana tak nyer, daki bukit dalam 2 jam setengah, turun more less in an hour, masa naek ambil masa lama sikit sebab naek masa gelap, dalam pukul 5 pagi, nak tengok matahari terbit la katakan, jadi keluar bilik dari pukul 2 pagi sampai la pukul 6 petang tadi.

Lepas tu, pergi Gabai plak, layan air terjun, tapi kene naek tangga gak, tinggi gile,haha, nak tau tinggi maner? Cube bayangkan Batu Caves tapi tangga die pelik sikit, kecik besar kecik besar, macam tu la,haha.But it was fun, hilang penat bile dah sampai atas tu, tapi bila dah turun je, sumer sakit penat lapar datang balik la.

It was hell of a ride today, penat nak mampus. Thanks to the organizer Babu and the others who come, nak bagitau kat sini tapi macam penat plak, takpe next update siap ngan gambar semua.

Hopefully i willl make it to SMSS 10's tomoorow, promise to be keep.


p/s: im trying to be honest here, cant u get it?

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails