Friday, October 22, 2010

Iron Man, Thor and Captain America.



Ok, aku tau aku lambat, tapi xsalah kan kalau nak share benda yang kita baru tau or sedar,huhu.Kalau korang perasan, aku baru perasan la, dalam cerita Iron Man 2, ade tunjuk dua bende yang ade kaitan dengan 2 Marvel superhero yang lain,that is Thor and Captain America. Yang pasal hammer Thor aku dah pernah dengar orang cerita tapi sebab die tunjuk last sekali dalam movie so memang tak r tunggu untu tengok kan, lagipon bukan tau time tu,huhu. Captain America punya shield tu plak memang x perasan. Lepas baca blog Haida baru perasan,huhu. So, thanks to Haida for the info.

 Tony Stark is IronMan



 Captain America armor yang still incomplete. Masa ni Tony tengah nak buat plate chest yang baru.



ini masa the last minute of the movie, paling last, hujung skali, kalo kat wayang mmg tengok la,huhu.

So, memang akan keluar movie ni, and they hope to do it before 2012 beacuse of the apocalypse and stuff,huhu,memang x sabar la kan,huhu.

New Era Cap Captain America.





Thor

Ok, dua cap ni dah memang lama tau ade dah, tapi sebab macam x lawa, so x masukkan dalam previous post,huhu, tapi memandangkan movie die akan, keluar, so it will be freaking awesome watching the movie while wearing this cap, damnnn,huhu, i need to save more money.



p/s: theres always this girl.


3 comments:

aidabh said...

no problem ihsan.lol.segan giler sebab baru tgk iron man semalam

~IHSAN AZ~ said...

haha, aku pon segan gak sebab baru perasan, siap terus redownload movie semata2 nak tngk bende nih,haha...

ken said...

looking forward to watch the movies :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails