Friday, August 20, 2010

Rembelan Ramadhan.


Baru 3 hari x update blog rasa macam dah usang lagi bersawang je blog nih,huhu, maklumlah, sibuk kan time bulan puasa,haha. So, sempena dengan bulan puasa ni, marilah kite memenuhkan masa kita dengan aktiviti2 yang berfaedah, jangan asyik makan je dari magrib sampai subuh,huhu.

Siang pergi kelas sumer dah konfirm la letih, malam lagi la letih sebab perut penuh macam ular sawa baru bantai bapak lembu time berbuka, itu xpe lagi, pastu lepas terawih moreh pulak, x cukup ngan tu kol member g lepak mamak, teh tarik ngan roti tisu, terbaek,huhu. Ingatkan kalo dah supper tu xyuah sahur, tapi kan sahur tu sunat, so pergi la sahur,haha. so, maner x gemuk,haha, cuber cakap, saper yng buat mcm ni tapi x gemuk sila bgtau please, aku nak lambung die,huhu.

OK, kalo takat gemuk je tak kisah, tapi poket pon kosong macam maner? sehari standard berpulu-puluh, dah r student je,haaaaih. Mcm maner x poket kosong, time berbuka je nak buffet, x kesah la arab ke aper ker, mesti buffet, paling murah maakn buffet kelmarin kat kedai arab, itupon rm 20,haaaih, belum pergi Seoul Garden lagi,haha. Pas tu skang mamak sumer dah naek harga,damn, dieorng pakat ke aper, mmg terbaek la.

Hari ni takat itu je la mengarut, penat na taip panjang2,esok lusa sambung balik,huhu.

 Dengan ini saya mengakhiri post ini dengan gambar maggi sup mamak yang berharga rm3.90, tawar dan terlampau banyak sayur, damnnn, baik aku beli mamee sllrrrp pastu masak sendiri, 5 kali ganda aku dapat,zzzz, memang SLLRRRP je darah time makan tu,huhu, patutla nama die MAMEE SLLRRRP.



p/s: theres a great guy i know, and you r reading his blogs....


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails