Sunday, August 29, 2010

Tiket Wayang Free

oook, pagi sabtu, adik beradik lain pergi Mid shopping, malas nak ikut, so tinggal rumah with my parents n my other sis. Nak tengok wayang, tapi me n my sis xde duit, so duduk rumah tngk Melodi je lah,huhu.Tetibe teringat ade dua tiket free daripada Digi, tiket wayang, any movie, any GSC, any time, free, tapi kalo tngk citer 3D kene bayar RM5 shj, giler murah kan,huhu.


so, misi pertama, tngk cerita aper kat wayang,hurmmm, pilih2,then misi kedua, siap2 mandi sumer, then misi ketiga, cari tiket free tu, and thats our third mistake, misi ketiga shoul be misi pertama,huhu,kenapa, sila tengok di bawah,huhu...

damnnn, terlambat 2 hari jer,huhu,so mcm rugi je excited,huhu, so skang duk rumah tngk The Big Bang Theory,haaaaih...............


1 comment:

abdul said...

haha... layan big bang theory ke bai..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails